festival
fotografie

Festivalfotografie betekent vaak blije relaxte mensen en mooie muziek!

Het fotograferen tijdens een festival betekent de dag zo vastleggen, dat de kijker het idee heeft dat hij of zij er daadwerkelijk aanwezig is. En dat gevoel wil ik ook meegeven aan de kijkers.

Wanneer de lente weer is begonnen, gaan ook de buitenfestivals weer van start. Met een uitbundig publiek en blije muzikanten. Maar ook indoor worden muziekfestivals gehouden.

Een indoor-festival die ik al verschillende jaren heb mogen fotograferen is Legends of Rock Tribute Festival.


Nieuw in dit rijtje is het Afrika Festival Hertme. 

Festivalfotografie - Afrika Festival Hertme 2022 - Festivalfotograaf Alied Fotografie - 00023

Festivalfotografie

Podium

Elk festival heeft zijn eigen podium of zelfs meerdere podia. Op verschillende plekken vindt van alles plaats. En dit hoeft niet altijd een podium te zijn. Ook een spontane jamsessie midden op een grasveld is geweldig. Of een DJ die in een hoek heel veel gezelligheid met zich meebrengt, zodat mensen spontaan gaan dansen.

Publiek

Overal zie je tijdens een festival mensen, die genieten van de muziek en van de dag! Gezellig met elkaar op een deken in het gras. Of onder een parasol in de schaduw even je ogen dichtdoen. En kinderen die rennen met elkaar. Dan is het heerlijk om daar rond te mogen lopen met mijn camera’s. Om de mooiste beelden te schieten. En daarmee een mooie herinnering voor iedereen vast te leggen.

Details

Een mooie uitdaging bij festivalfotografie vind ik het vastleggen van verschillende details. Bijvoorbeeld die mooie parasol. Of dat heerlijke pasteitje in de vitrine. 

backstagefotografie

Achter de schermen voor en na het concert. Hoe mooi is het om die momenten ook vast te laten leggen. Wanneer je samen in opperste concentratie aan het voorbereiden bent. Of juist relaxed nog even samen wat gaat eten of drinken. Maar ook na het concert. Want dan komt het gevoel van euforie. En juist dat moment zou ook vastgelegd moeten worden.  Ook dit is mogelijk bij festivalfotografie.

Ben je benieuwd naar de prijzen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de tarieven voor festivalfotografie? Kijk dan voor meer informatie op de pagina Pakketten.

Of wil je liever een op gemaakte berekening? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan!

neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?